Tarieven 

Let op dit zijn de prijzen voor een trimbeurt bij jouw thuis. Wil je liever een trimafspraak maken bij DAP Invivo in Paal Neem dan even contact op voor meer informatie.

Kijk onderaan de pagina in welke regio jouw stad ligt:

 

Basisprijs (regio 1:)  : Gemeenten rondom Paal

Woont u in regio 2: basisprijs regio 1 + 6 euro

Woont u in regio 3: basisprijs regio 2 + 12 euro

 

Deze onderstaande tarieven gelden voor het trimmen huis. Wij aanvaarden cash, Payconic, bankingapp of instant overschrijving.

Vachtconsult zonder behandeling (advies - vachtcontrole) regio 1 € 40
Uitkammen/verwijderen klitten 0,5u regio 1 € 45
Uitkammen/verwijderen klitten 1u regio 1 € 60
Uitkammen/verwijderen klitten 1.5u regio 1 € 75
Regio 2 Basisprijs (per 0,5u/1u/1,5u )+ 6 euro
Regio 3 Basisprijs (per 0,5u/1u/1,5u) + 12 euro
Ingegroeide nagels knippen zonder vachtverzorging regio 1 € 15
Thuistraining trimgewenning voor kittens regio 1 € 40
Thuistraining trimgewenning volwassen katten regio 1 € 40

Een gemiddelde behandeltijd is  1u met een uitzondering voor de zwaar vervilte katten. De tijd van de behandeling wordt door ons ter plaatse bepaald afhankelijk van de situatie en de reactie van de kat. Deze tarieven zijn een richtlijn.

Onze prijzen zijn inclusief btw. 

Indien de trimbehandeling niet kan plaatsvinden omdat uw kat zich niet laat behandelen door angst, stress, gedragsproblemen of een andere reden, brengen we een bedrag van 30 euro in rekening voor de trimbeurt. Er wordt dan samen gezocht naar een oplossing op maat van uw kat.


In welke regio ligt uw stad of gemeente:


Regio 1 (basisprijs)

Beringen + deelgemeenten

Bolderberg, Viversel, Eversel

Deurne, Schaffen

Gestel, Laakdal

Ham + deelgemeenten

Heppen

Lummen + deelgemeenten

Tessenderlo + deelgemeenten

Zelem

Regio 2 (basisprijs + 6 euro)

Averbode

Diest

Herk-de-Stad

Heusden-Zolder

Kermt

Leopoldsburg

Olmen

Vorst

Veerle

Regio 3 (basisprijs + 12 euro)

Hasselt

Herselt

Meerhout

Scherpenheuvel

Zonhoven


Gemeenten die buiten dit gebied liggen, kunnen we jammer genoeg geen afspraak aan huis geven. Kijk hieronder voor een collega die in jouw regio ligt.

Door het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden mbt het trimmen.

Collega's Kempen- Vlaams-Brabant - Limburg

Scheren (volledig)

Wij scheren een kat enkel volledig in uitzonderlijke gevallen bv. complete vervilting. Omdat wij vachtvriendelijk werken scheren we geen katten wegens overmatig haarverlies of om esthetische redenen.  Het haar van de kat heeft een belangrijke beschermingsfunctie en deze willen wij zo veel als mogelijk behouden. 

Wassen

Wij wassen liever geen katten omdat de meeste katten dit onaangenaam vinden. Ook neemt het hun eigen geur weg waardoor de kat zich minder veilig voelt en waardoor er problemen kunnen ontstaan met hun huisgenoten. Te vaak wassen kan de huidbarrière ook verstoren. Bij extreme vervuiling wassen wij uiteraard wel, indien er geen andere optie is. Bij een huisbezoek is het wassen van de kat enkel mogelijk indien er wasmogelijkheden ter plaatse aanwezig zijn én indien er sprake is van een noodgeval.

Vlooien

Als er vlooien bij uw kat ontdekt worden tijdens het trimbezoek, zijn wij genoodzaakt een meerkost aan te rekenen van 10 euro voor extra desinfectie van onze materialen.  Wij behandelen vlooien niet zelf en raden aan om contact op te nemen met een dierenarts zodat deze de juiste behandeling kan voorschrijven. 

Schimmelinfectie (dermatofytose)

Katten met schimmelinfectie kunnen geschoren worden als ze last hebben van klitten of vilt. Dit gebeurd steeds bij een thuisbezoek en met materiaal dat van de kat zelf is (dat na de schimmelinfectie weggegooid moet worden). We hebben uiteraard ook toestemming nodig van de behandelende dierenarts zodat we zeker zijn dat we het genezingsproces niet belemmeren. Deze katten behandelen we nooit in ons salon omdat dit erg besmettelijk kan zijn voor de andere kattenklantjes.

Wat als mijn kat zich niet laat trimmen?

Indien het niet mogelijk is om de kat te trimmen (wegens gedragsproblemen, angst, pijn, ... ) . Betaal je een basisprijs van 30 euro.

Heb je nog vragen? Neem dan een kijkje op onze FAQ-pagina of stuur ons een mailtje.