Kattentrimsalon » Kattentrimmer Femke

Wie ben ik?

Een geboren cat lover, zo kan je mij wel noemen. Katten hebben altijd een centrale rol in mijn leven gespeeld en achteraf gezien is het wel duidelijk waarom: ik herken mij zelf in hen. Katten zijn voor mij echte plantrekkers, die goed weten wat ze willen en duidelijk hun grenzen aangeven. Ze zijn graag op hun gemak en houden over het algemeen niet van te veel plotse veranderingen. Soms nemen ze rust, andere keren trekken ze er op uit maar wat ze ook doen, ze gaan er de volledige 100 procent voor!

Sinds ik dertig geworden ben, heb ik het belang ingezien van dicht bij mezelf te blijven. De dingen die je gelukkig maken, staan meestal vlak voor jouw neus. Toch heeft het een tijdje geduurd om tot het besef te komen dat werken met katten datgene is waar ik voor wil gaan.

Toen ik de knoop uiteindelijk doorhakte, bleef ik niet bij de pakken zitten en volgde ik de cursus "Kattentoilletage en vachtverzorging" bij Syntra Hasselt en  de zelfstudie "Kattentrimmen in de praktijk" door de in Nederland welbekende kattentrimster, Wendy Govers - Van Thiel van Cat's Class. Zij leerden mij beide het belang van vacht- en katvriendelijk werken. Iets wat in mijn salon ook centraal staat.

Ondertussen ben ik bezig met de beroepsopleiding als kattentrimmer aan Toscanzahoeve zodat ik de laatste puntjes nog op de i kan zetten en probeer ik me in te zetten om een aantal poezenopvanginitiatieven een hart onder de riem te steken. Meer hierover lees je op de pagina van goede doelen. In het dagelijks leven werk ik ook als psychiatrisch verpleegkundige. Zorgen is iets wat in mij zit, ik ben blij en dankbaar dat ik als kattentrimmer voor jullie mooie pluizige viervoeters mag zorgen. 


Onze lieverds

Uiteraard hebben wij zelf ook katten! Ze zijn alle vier geboren als zwerfkittens maar hebben bij ons hun forever home gevonden. Maak kennis met Kamiel, Marjet, Jason en Ethan.

Kamiel

Marjet

Jason

Ethan